"Enter"a basıp içeriğe geçin

Farklı Uygulamalar İçin Mükemmel Performansa Sahip Şeffaf Cisim Algılama Sensörleri

Banner Engineering, şeffaf cisim algılama sensör ailesini yeni QS18 COD ile genişletiyor.

Özel koaksiyel yapıda algılama yapan yeni QS18 COD, son derece küçük ışık çapına sahiptir ve hassas pozisyonlama uygulamaları için idealdir. Koaksiyel polarize reflektörlü algılama metodu ve tek tuşla öğretilebilir olması sayesinde en ince şeffaf filmden renkli şeffaf cisimlere kadar mükemmel performans verir.

qs181

daha detaylı bilgi için linki tıklayınız.


Q4X Serisi

q4x1

 

Sınıfının en yüksek performansına sahip Q4X serisi aynı zamanda bir şeffaf cisim algılama sensörü olarak da kullanılabilir.

FDA onaylı IP69K koruma sınıfına sahip paslanmaz çelik gövdesi sayesinde gıdayla doğrudan temas halinde olacak ortamlarda çalışabilir.

Özel Dual Mode algılama yöntemi sayesinde reflektöre ihtiyaç duymadan cisimden yansımalı şekilde şeffaf cisim algılaması yapabilir.


QS30 Serisi 

qs30

QS30 serisi şeffaf cisim algılama sensörleri, şeffaf cismin parlaklığını otomatik olarak algılar ve ışık şiddetini otomatik olarak ayarlar.

Tek tuşla öğretme yapılarak kullanıma hazır hale gelen QS30 ELVC, farklı cisimler için en iyi performansı verebilmek adına elle ışık şiddetini ayarlama imkanı da sunar.

İlk Yorum Sizden Gelsin

Bir cevap yazın

Paylaş