"Enter"a basıp içeriğe geçin

SIMATIC Enerji Paketi

SIMATIC Enerji Paketi ile, enerji verilerini ,destekleyen enerji ölçüm bileşenleri üzerinden hızlı ve doğrudan algılayabilirsiniz.

Bu uygulama örneği, SIMATIC Energy Paketi ile enerji verilerini doğru bir şekilde edinmek ve arşivlemek için gerekli tüm yapılandırma adımlarını gösterir.

Ayrıca, verilerin görselleştirilmesi ve aktarılması için bilgi ve örnekler verilecektir.

Birçok şirkette enerji gereksinimleri: Birçok şirkette enerji ihtiyacı yüksek bir maliyet faktörünü temsil eder ve aynı zamanda yalnızca toplam tüketim ve toplam maliyetleri bilinen bir kara kutudur. Artan enerji maliyetleri, yasal tedbirler ve çevre dostu üretim süreçlerinin önemi arttıkça, enerji yönetimi üretimde giderek önem kazanmaktadır. Etkin enerji yönetimini garanti etmek için (ISO 50001 uyarınca), üretiminizin enerji tüketiminin şeffaflığının oluşturulması bu nedenle gereklidir. Ancak neden bilinirse, karşı önlemlerin uygulanması ve maliyetlerin kaydedilmesi mümkün olur.

Çözüm
SIMATIC Energy Suite size TIA Portalı V14’teki entegrasyon ile enerji verilerinizi uygun şekilde edinme, hazırlama ve arşivleme seçeneği sunar. Basitleştirilmiş konfigürasyon ve enerji programının otomatik üretimi konfigürasyon çabasını önemli ölçüde azaltmaktadır. Bu Başlarken’de, enerji verilerinin enerji ölçüm bileşenleri ile daha ileri işlenebilmesi için hangi yapılandırma adımlarının gerekli olduğunu ayrıntılı bir adım adım talimat şeklinde bulabilirsiniz. Görüntüleme seçeneklerinin yanı sıra görselleştirme seçenekleri hakkında da daha fazla bilgi dokümantasyonun bir parçasıdır. Dokümantasyon ve örnek projenin yanı sıra, önceden yapılandırılmış donanım bileşenleri ile birlikte bir kütüphane de mevcut.

Buna ait dosyayı  linkten indirebilirsiniz.

İlk Yorum Sizden Gelsin

Bir cevap yazın

Paylaş